1e verslag! :)
Door: dingedong
Blijf op de hoogte en volg Inge
02 Maart 2010 | Gambia, Tanji
Ola!
Daar is ze dan! Zit ik gvd in Gambia, ben ik verkouden! GRR!!
Maar t is hier top! Maandag rond 22.00 uur kwam ik aan op Kairoh Garden, beetje later dan verwacht maar ok..ik werd verwacht en goed ontvangen. Heb een fijne kamer die ik deel met Alexandra, een madchen die ik al op de barreldag had leren kennen. Savonds kwamen de auto's aan van het project, zo een 30 oto's! Een geweldig ontvangst kregen zij zeg! Dansende, trommelende Gambianen met mooie pakskes aan, geweldig! Hier heb ik foto's en filmpjes van maar kweet niet of ik ze op t net kan krijgen..
Om half 3 naar men bedje gegaan, ontzettend schijtbed, heerlijk geslapen :)
De dag daana was een rustdag (hehe wat een binnekomst) omdat de chaffeurs uiteraard kapot waren. Ik ben toen met een aantal andere naar t dorp gelopen. Nou, toen heb ik de plaatselijke negers leren kennen..die halve zolen lopen van Kairoh Garden tot dorp mee, wat toch zo'n half uur/ 3 kwartier lopen is. Ze vissen er dan voornamelijk naar of je een husband hebt..zodoende heb ik een 50 jarige "collega" gebombardeerd tot husband..
De kinderen zijn wel ontzettend schattig, hoewel ik betwijfel of ik dat over een paar dagen nog vind. Als je een foto van ze maakt verzamelen ze meteen, big smile! Zodra ze de flits zien juichen ze hysterisch en om het resultaat liggen ze dubbel. Echt top!
Gisteren om half 10 te bed, ff gelezen maar kon men ogen niet meer open houden. Kwas kapot! Lag er waarschijnlijk ook aan dat ik met een paar man vanaf 5 uur biertjes was gaan drinken. Hey, kheb ook vakantie! Bovendien zou ik in Nederland al afgewerkt zijn ;)
Vanmorgen "vroeg" eruit want om 9.15 uur werd ik opgehaald door 2 meiden die vrijwilligerswerk doen. Zij geven 20 jarige Gambiaanse vrouwen les in de kinderopvang. Vandaag heb ik gekeken en ze doen t super! Omdat ik natuurlijk een ervaren kinderopvangjuf (ja das een woord) ben, ga ik ze vanaf nu di. en do. begeleiden. En ook lesgeven aan de Gambianen, wat ik vandaag ook al heb gedaan, en dat gaat ietsje anders dan op t roc. Deze dames en 1 heer luisteren NOG beter (ik weet dat er ook leerlingen zijn die dit lezen hehe). Ook ben ik even in het kinderdagverblijf geweest. Euhm..de GGD zou zich omdraaien in zn graf ;)
Vanavond niet veel bijzonders, eten, buurten, slapen. Morgen ga ik weer met de meiden mee naar het kinderdagverblijf. Daarna is nog niet heel duidelijk, maar rond de 13e ga ik met Herman en 2 andere vrijwillige meiden naar Senegal en naar t Oosten om t echte Afrika te zien. The big 5 (mammoet, dodo, tyranosaurus etc. toch?) veul zand en djembee nachten :)
Alle mensen zijn hier super gezellig, vriendelijk, makkelijk toegankelijk etc. etc. Dat zit wel snor! Ow, ik heb vanmiddag gehoord dat een kaart vanuit hier er 7 weken over doet om in NL te komen. Dus mensen; geen paniek, ze komen, alleen erg laat!
Denk dat ik dit bericht maar t zelfde eindig als de vorige..wahekutochgoe :)
Ajuus xxxx
Daar is ze dan! Zit ik gvd in Gambia, ben ik verkouden! GRR!!
Om half 3 naar men bedje gegaan, ontzettend schijtbed, heerlijk geslapen :)
Denk dat ik dit bericht maar t zelfde eindig als de vorige..wahekutochgoe :)
Ajuus xxxx
02 Maart 2010 - 18:41
Eric:
Goed verhaal! Ga zo door, kinderopvanjuf ;) -
02 Maart 2010 - 19:09
Inge Stevens:
Ok, dat hele foto gebeuren gaat niet echt werken dammet! Ik geef wel een dia-avond bij terugkomst ;) -
02 Maart 2010 - 19:25
Gemmapemma:
Nu al gave foto's!!!
Kunnen we niet zo'n kindje adopteren?? Zeg maar de zevende??? Mwahahahah!!
Dikke x -
02 Maart 2010 - 19:32
Leonie:
jawel, dat fotogebeuren werkt!
xxx -
02 Maart 2010 - 19:33
Inge Stevens:
Cute right? Zie die in dat pakje..linksboven! Oooooh! -
02 Maart 2010 - 20:39
Bart:
Supergaaf! Maar welke twee horen er nou nog meer bij de grote vijf? :)
X Bart, en Chuck -
02 Maart 2010 - 21:00
Louise:
Hallo Inge doe je ook mee dansen, ziet er gezellig uit he, gr dikke knuffel -
02 Maart 2010 - 22:08
Lesley:
Hoeveel kaarten heb je al geschreven en verstuurd? ;-)
Maar klinkt goed allemaal vrouw!
xx -
03 Maart 2010 - 09:06
Marijke:
Geweldig allemaal, gelukkig heb je meteen je husband voorgesteld. Dat probleem is in ieder geval opgelost.
03 Maart 2010 - 10:12
Frans En Rikie:
Goed zo Inge. We willen je husband we eens zien.